In de wijk: Juvent, Jeugd & Opvoedhulp Zeeland

Juvent, Jeugd & Opvoedhulp Zeeland

Juvent biedt jeugdhulp aan kinderen tot 23 jaar, in elke fase van hun leven. Kinderen die te maken hebben met gedragsproblemen, ontwikkelings- stoornissen of problemen van psychiatrische aard zijn bij Juvent aan het juiste adres. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking kunnen rekenen op onze hulp.

Hulp op maat
Soms is een uitgebreid behandeltraject nodig. Een andere keer helpt een kleinere oplossing het gezin weer op weg. Het liefst helpen we in de vertrouwde omgeving van thuis. Soms is het echter beter om tijdelijk even van thuis weg te zijn. In dat geval kunnen kinderen bij ons komen wonen of zoeken we samen naar een geschikt pleeggezin. Iedereen is anders, daarom krijgt elk kind de hulp die bij hem of haar past.

Intensieve samenwerking
Juvent werkt niet alleen. We werken intensief samen met andere hulpverlenende instanties en met ruim 500 pleegouders. Zo zorgen we er samen voor dat de schakels in de jeugdhulpverlening een stevige ketting vormen. Met veertig locaties verspreid over heel Zeeland is Juvent dé aanbieder van jeugdzorg in Zeeland.

www.juvent.nl

Comments are closed.