Speeltuin van Epenpark

Welkom in de speeltuin! Speeltuin van Epenpark is een mooie groene speeltuin midden in Nieuw Middelburg. Er zijn schommels, een kabelbaan, glijbanen, trampolines, een draaimolen, een mooie waterspeelbaan, een klim- en uitkijktoren en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een eigen hoek, met kleine glijbaan, peuterschommel en speelhuis. De speeltuin is voor kinderen t/m 12 jaar.

Openingstijden

De speeltuin is open van eind maart t/m begin november. Als het regent of net geregend heeft is de speeltuin dicht i.v.m. de veiligheid.

De speeltuin draait op vrijwilligers, ondersteund door een hardwerkende betaalde parttime kracht. Hoe meer vrijwilligers, hoe vaker de speeltuin open kan! We zijn dit seizoen in elk geval open op:

Openingstijden in de schoolweken:

  • Maandag 15.00 - 17.00 u
  • Dinsdag 15.00 - 17.00 u
  • Woensdag 13.00 - 17.00 u
  • Donderdag 15.00 - 17.00 u

Tijdens vakanties is de speeltuin open van maandag t/m donderdag van 13.00 - 17.00 u

(Dit wordt afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers mogelijk nog uitgebreid. Zo zou het mooi zijn als de speeltuin ook op zaterdag open kan!)

Toegang

Dagkaartje: €1

Strippenkaart: 15 strippen voor € 12,50

Kosten abonnement voor één gezin:
1 kind € 20,00
2 kinderen € 25,00
3 kinderen € 30,00
4 kinderen € 35,00
Kinderen van 0 tot 1 jaar gratis

Eten en drinken

In de speeltuin is het heerlijk picknicken, aan de picknicktafels of lekker op het gras. Je mag zelf eten en drinken meebrengen, maar er is ook wat lekkers te eten en drinken te koop voor een bescheiden prijs. Denk aan ijsjes, snoep, koffie en thee. Omdat we afhankelijk zijn van het weer hebben we helaas geen kort houdbare producten zoals fruit, maar we hebben naast de snoeperijen voor af en toe ook gezondere snacks. Heb je ideeën voor uitbreiding van het assortiment? We horen het graag!

Kinderfeestjes

Wil je je feestje in de speeltuin houden? Dat kan! Heel de speeltuin voor jezelf? Ook dat kan, buiten de vaste openingstijden kan de speeltuin worden gehuurd. Ook leuk voor schoolklassen of kinderopvang.  Informeer naar de mogelijkheden!

De speeltuin is niet geschikt voor een familiefeest, barbecue of versterkte muziek.

Ruimte huren

Het gebouwtje van de wijkvereniging bij de speeltuin is te huur, bijvoorbeeld als binnenruimte bij een kinderfeestje, of voor een vereniging uit de wijk. Tijdens openingstijden van de speeltuin hebben kinderfeestjes voorrang. Informeer naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

De wijkvereniging, het wijkteam, de activiteitenstichting en de speeltuin: het draait in Nieuw Middelburg op vrijwilligers.

Sponsoring

Een mooie speeltuin goed onderhouden kost een hoop geld. We kiezen ervoor de toegangs- en abonnementsprijzen zo laag te houden dat ze ook voor mensen zonder dikke baan enigszins betaalbaar zijn. De inkomsten uit toegangskaartjes en abonnementen zijn daardoor niet kostendekkend. Dat wil dus ook zeggen dat sponsoring voor de speeltuin echt iets oplevert: dankzij sponsoren en subsidies is het mogelijk dat de speeltuin open is voor iedereen. Zodat alle kinderen samen een fantastische dag hebben, lekker buitenspelen, en zich uitleven op trampolines en met de waterbaan.

Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan het open blijven van deze mooie speeltuin? Dan zijn we daar heel blij mee. En dat laten we graag aan iedereen weten!

Trotse sponsoren van de speeltuin:

Comments are closed.